Vasaros liko visai nedaug, o ir mūsų karštojo sezono darbai – į pabaigą. Skubame pasidalinti.
Bent šiek tiek išsivadavus iš pandemijos gniaužtų grįžome, panašu, į normalų gyvenimą. Sportavome ir ilsėjomės, laikėme kvalifikacijos kėlimo egzaminus ir stovyklavome.
Mūsų vasara, jei nekalbėsime apie treniruotes, prasidėjo su sveiku sportiniu jauduliu. Ne kur kitur, o karatė Dojo. Mūsų klubo sportininkai stojo ant tatamio ir demonstravo įvairias Kihon, Kata ir Kumite technikas. Verta pasidžiaugti – net ir sportuojant neįprastomis, sudėtingomis sąlygomis galime matyti tobulėjimą. Net ir šiomis aplinkybėmis sugebėjome būti lankstūs, prisitaikyti prie situacijos ir tobulinti bei tobulėti. Tad išsiaiškinome savo stiprybes bei silpnybes ir nusišluostę prakaitą, pralietą ant tatamio, išsiruošėme į stovyklą.
IMG_20210714_112717 (1)
Klubo karatekos patraukė Balsių stovyklavietės link. Šį kartą pasirinkome kitokį stovyklavimo būdą. Saldžiai snaudėme ne bet kur, o mūsų pačių statytose palapinėse! Sprendžiant iš vaikų emocijų, panašu, kad pailsėti pavyko ir naują sezoną pradėsime būdami kupini jėgų!
Būtent šią vasarą įvyko pasikeitimai ir klubo viduje. Karatė klube „Žemaitis“ užaugęs ir jau ne vienus metus jaunuosius mūsų klubo sportininkus treniruojantis Marijus Verikas tapo klubo vadovu! Jis šias pareigas perėmė iš ilgamečio klubo vadovo ir trenerio Rolando Volkovo.
IMG_20210707_170302 (1)
„Atėjo laikas pokyčiams. Atėjo laikas klubo vadžias patikėti mūsų klubo auklėtiniui ir treneriui Marijui. Tikiu Marijaus kompetencijomis. Tikiu, kad šie pasikeitimai duos naudos ne tik mums patiems, bet ir pačiam klubui. Jaunatviškas entuziazmas ir neblėstanti motyvacija padės augti dar greičiau. O aš visada būsiu pasiruošęs padėti ir dar labiau motyvuoti. Oss!“, – sakė ir toliau mūsų klubo sportininkus ugdysiantis R. Volkovas.
Štai tokių pramogų ir pasikeitimų metas. Naujasis sezonas jau čia pat. Laukti liko visai nedaug. Iki susitikimo Dojo. Oss!